Verzorgde en comfortabele kamer in hotel Aqua Fantasy Moderne badkamer in hotel Aqua Fantasy Ruime kamer in hotel Aqua Fantasy

Kamers

Hotel Aqua Fantasy heeft 4 verschillende kamers: de voordeelkamer, de junior suite, de familie suite en de VIP kamer. In alle kamers is ter plaatse een kluisje te huur voor ongeveer € 2,- per dag.Voordeelkamer

(Minimaal 2 en maximaal 3 personen) 
Voor snelle beslissers is er een beperkt aantal van dit soort kamers beschikbaar. De voordeelkamers zijn gelijk aan de junior suite, maar dan kleiner.


Familiekamer

(Minimaal 2 en maximaal 4 personen)
In deze comfortabele kamers zijn het slaap- en zitgedeelte van elkaar gescheiden middels een halfhoge wand. De familiekamer is voorzien van een extra zitje met tweepersoons sofabed, airconditioning (gratis), satelliet-TV met Nederlandse zender BVN, minibar (tegen betaling) en telefoon. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en haardroger. Op het terras of balkon bevindt zich een zitje.


Familie suite

(Minimaal 2 volwassenen, maximaal 4 volwassenen en 1 kind)
Deze ruime en verzorgd ingerichte kamer is voorzien van een aparte slaapkamer en een woon/slaapgedeelte met 2 sofabedden. De voorzieningen zijn verder gelijk aan de junior suite.


VIP kamer

(Minimaal 2 en maximaal 2 volwassenen)
Deze zeer luxe kamer is voorzien van airconditioning (gratis), DVD-speler, satelliet-TV met Nederlandse zender BVN, minibar (tegen betaling) Jacuzzi in de slaapkamer, badjassen en slippers, koffie- en theezetfaciliteiten en telefoon. De badkamer beschikt over een douche, toilet en haardroger. Op het terras of balkon bevindt zich een zitje.


 

Terug naar de homepage van Aqua Fantasy