Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Aqua Fantasy en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 363 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

Fam. van Dis (41)
12-01-2011

Soort kamer ?

Iemand enig idee welke soort kamer het meest gunstig is ? We hebben zwembadzicht aangevraagd maar ik heb begrepen dat een tuinkamer beter is ? En zitten deze tuinkamers niet in het hotel zelf dus (dit las ik ergens)? Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal in elkaar zit. Hoop dat iemand het weet. Alvast bedankt !

Plaats een nieuw bericht

zwanie (37)
11-04-2011

alle kamers zitten in het hoofdgebouw. deze kijken uit op het zwembad, en evt zijzeezicht. Andere kant zijn kamer die kijken op een leeg veld (lekker rustig) de "echte" familiekamers (2 slaapkamers) liggen in de tuinen en hebben 1 verdieping. deze kamers liggen mooier (maar dat is net wat je wilt) maar zijn wel iets verouderd tov familiekamers(ook wel junior suites genoemd) die in het hoofdgebouw liggen.

Ingrid (30)
30-12-2010

Familiekamer

Als je een familiekamer boekt slaapt je dan dus met je kids in 1 ruimte? Ouders in bed en kids op sofabank ofzo? Vind de omschrijving niet echt duidelijk. Bij familiesuite staat wel echt aparte slaapkamer. Hoop dat iemand mij een antwoord kan geven.

Plaats een nieuw bericht

Nathalie Rothuizen (30)
15-01-2011

De familiekamer bestaat uit 2 delen (bij sommige familiekamers door een trapje naar beneden en bij andere een scheiding d.m.v een kastje, deze kamers zijn wel ruim. De familiesuite (waar onze voorkeur naar uit gaat) zijn echt 2 aparte kamers.

Robbert (33)
29-12-2010

familiesuite kamer?

Hoi, Wij gaan er in de zomer volgend jaar heen. We hebben met onze 2 kids een familiesuite geboekt. Wie heeft dit ook gedaan en kan ons een kamernummer aanraden?? We horen het graag!

Plaats een nieuw bericht

Kees (49)
13-12-2010

waterpark

ik heb een tip. ben je op vakantie in juli of auguatus ga vroeg naar het waterpark aquafantasy en zorg dat je er zo tegen etenstijd weer weg bent. Einde van de middag is het in het waterpark ook weer rustiger.

Plaats een nieuw bericht

Francis (34)
17-11-2010

Vervoer

Als je naar Kusadasi gaat kun je heel comfortabel reizen met de taxi. Maar bij de receptie kun je ook met de pendelbus. Mocht je een@klein beetje avontuur@ willen neem dan de Dolmus. deze stoppen voor bij de weg van het waterpark en zijn het voordeligst nl 1,- per persoon.

Plaats een nieuw bericht

mrsfreestyler (35)
30-05-2011

De Dolmus is makkelijk en goedkoop maar deze kostte vorig jaar al 2euro p.p. naar kusadasi....

pagina 31 van 34