Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Aqua Fantasy en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 363 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

Eva (27)
20-07-2011

Vraagje

Wij gaan 10 sep vliegen :) Mijn vriend voor het eerst, veel zin in. paar vraagjes (hoop dat jullie het weten) - wij willen heeeel graag Jeskieen - enig idee hoeveel het daar kost? (google kon ik het niet vinden) - zijn de badlakens bij het zwembad ook gratis? - wij hebben een twee-persoons kamer.. enig idee welke type kamer dat kan zijn? stond niet meer op de beschrijving. - Hoe lang van tevoren kun je je nog laten inenten? En zijn er verder nog dingen waar wij echt rekening mee moeten houden?

Plaats een nieuw bericht

Peggy (40)
24-07-2011

Badlakens voor buiten kleine borg (1 TLire per stuk). Je kamersleutel werkt tevens als creditcard en daar wordt de borg van afgeboekt. Je merkt er dus niet veel van. Ophalen Spa hoofdgebouw. Wissel 3 ochtenden per week mogelijk in Spa of aan strand. Kamer waar ik zat was groot. 1 vast bed, twee banken, waarvan 1 uitklapbed en balkon. Kamer 9 X 2,5 m schat ik. Tip: vraag direct een extra kamersleutel (gratis) voor bediening airco. Minibar op kamer, maar tegen stevige prijzen.

gisella (25)
22-07-2011

jetski kost 40 euro voor een kwartier!badlakens zijn gratis moet je geloof ik wel borg voor betalen kan je ophalen bij de spa!

Bennie van den Broek (13)
13-07-2011

Hotel aqua Fantasy

Hallo. Wij gaan dit jaar voor de vierde keer daar naartoe. Ik heb het daar altijd al leuk gehad. En omdat wij het altijd daar goed hadden. gaan wij dit jaar gwn weer. Het is echt een heel leuk park. Met lekker eten, een heel leuk waterpark. En noem zo maar op. Misschien kom ik straks een van jullie nog wel tegen! Groetjes Bennie van den Broek

Plaats een nieuw bericht

Dea (31)
13-07-2011

Hoi wanneer gaan jullie dan? Groetjes dea

Jolanda (47)
09-07-2011

Prestige pas

Wij gaan voor het tweede jaar naar dit hotel en nu kan je als je er voor de tweede keer komt een Prestige pas aanvragen. Mijn vraag is hoe doe je dit??

Plaats een nieuw bericht

gisella (25)
22-07-2011

dit kan je bij de guestrelations doen dan moet je een formulier invullen een paar dagen later wordt de pas bezorgd in je hotel kamer!scheelt best wel 10 procent korting!vooral bij de spa was dit een lekker bedrag

n kruithof (33)
05-07-2011

dierbaar knuffeldoekje vergeten

Ik ben op zoek naar mensen die binnenkort naar aqua fantasy gaan. Op de dag van vertrek zijn wij het dierbare knuffeldoekje (winnie de pooh) vergeten in hotel kamer 1213. Ik kwam er net achter toen we net weg reden met de bus. Ik gelijk naar de hostels in de bus gegaan en gevraagd of ze het ons kunnen op sturen konden evt gelijk geld krijgen. Dit was niet hun beleid, maar als ze het vinden zouden ze het bewaren bij de hostess in het hotel. Wij balen mijn zoontje natuurlijk ook. Gelukkig heb ik nog een reserve anders was het "leed"niet te overzien. Ik ben dus op zoek naar mensen die nog een leuke gezellige vakantie daar te gemoed gaan en evt bereid zijn om daar het doekje op te zoeken bij de hostess( mocht het doekje afgegeven zijn). en natuurlijk bereid zijn om het eenmaal in nederland naar ons toe te sturen (verzendkosten worden vergoed) onze dank zou groot zijn

Plaats een nieuw bericht

Stuart (29)
14-07-2012

wij vertrekken morgen. als u mij een foto of omschrijving wil mailen dan wil ik gerust eens informeren daar.

simone (31)
14-12-2011

even een vraag, niet over de knuffel.... jullie schrijven dat jullie in kamer 1213 zaten, is dit toevallig in de buurt van het aquapark? wij zijn een paar jaar geleden geweest en zaten toen recht tegenover de bar van het laatste zwembad, vlak naast de ingang van het waterpark en willen daar nu weer een kamer gaan boeken, we weten alleen niet meer welke nummers er in dat complex zaten. hopelijk kun je ons helpen. groetjes: simone

h plat (32)
12-08-2011

wij gaan 20-9 en zal kijken of die doekje er is

Johan oostvogels (44)
08-07-2011

Wij vertrekken nu zondag indien gewenst kan ik informeren, graag gedetailleerde beschrijving, dan zal ik dat daar proberen uit te leggen :-)

Ellen (40)
12-06-2011

annimatie

Is er nog kinderannimatie begin oktober?

Plaats een nieuw bericht

marijke (26)
13-07-2011

ik heb hier in 2006 gewerkt en tot eind oktober was er animatie

pagina 26 van 34