Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Aqua Fantasy en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 363 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

ikke (30)
30-11-2011

baby van net 2?

hallo, Ik wil misschien komende zomer naar deze accomodatie, echter is mijn kind dan net 2 geworden. Is dit aan te raden?

Plaats een nieuw bericht

b.morees (41)
22-01-2012

We gaan voor de tweede keer met onze kinderen van nu 2, 6 en 8 jaar. Het is een aanrader.

sandra (33)
15-01-2012

ja hoor ,zeker een heel geschikte vakantie !!! wij zijn er geweest begin juni 2007,was geweldig ,nu gaan we 3 mei weer teug met onze zoontjes van dan net 8 jaar ,5 jaar en dochter van dan bijna 1 jaar .ik weet niet wanneer je gaat maarin mei en juni schijnt wel veel fijner te zijn met kleintjes ,in juli en augustus is het heel erg heet en heel erg druk heb ik al van meerdere mensen gehoord .in mei is het rustiger ,vind ik ,zeker met een klein kind een stuk fijner in de zwembaden en strand en bij het eten niet hoeven wachten voor een plaatsje ,gewoon lekker mee doen met de disco op het podium etc zonder dat ze omver worden gelopen door heel veel grotere kinderen .ik vond het ideaal vorige keer voor de grootste drukte !!! ze hebben er alles qua eten ,kinderstoelen ,ik kon toen s avonds gewoon warme melk krijgen voor de jongste ,en bij het eten vroegen we of er gewoon yoghurt was voor ons zoontje van toen 8 mnd ipv al die lekkere toetjes waar hij nog te klein voor was ,werd meteen gehaald in de keuken ,perfect

Janneke (26)
14-01-2012

Hai! Wij gaan deze zomer naar dit park en onze dochter is dan bijna 2! Mijn moeder is geweest en zij denkt dat t heel leuk is voor alle leeftijden! En ik dacht als ze dan tussen de middag slaapt kunnen we om de dag elkaar afwisselen in zelf een massage of wat dan ook te doen! Groetjes!

Jaap (47)
27-10-2011

Hoe gaat het?

Hele leuke week gehad in Aquafantasy! We waren er in de herfstvakantie. We zijn benieuwd hoe het gaat met het gezin met 3 jongens die er dezelfde tijd waren. We hebben geen email adres, dus hopen we op deze manier wat te horen?

Plaats een nieuw bericht

annemiek (40)
07-10-2011

late aankomst, kinderen en eten

Hoi, Wij gaan aankomende herfstvakantie naar dit hotel, we komen midden in de nacht aan met 2 beginnende pubers die dan (altijd)honger hebben, is er dan nog wat verkrijgbaar? Enne geen commentaar mijn kinderen zijn vlooien :) echt waar.

Plaats een nieuw bericht

diana martens (42)
03-11-2011

hoi ff vraagje willen volgend jaar mischien hierheen gaan met 4 pubers. is er savonds genoeg te doen? zijn er winkels in de buurt? we gaan al 7 jaar richting side en willen eigenlijk iets anders maar dan wel ook disco of dat er genoeg te doen is voor de jeugd

Linda (28)
11-10-2011

Het hotel heeft een middernachtsnack. Fijne vakantie en hopelijk mooi weer! Kennissen van ons zitten er nu en hebben helaas veel regen.

Linda (28)
19-09-2011

Speelgoed zwembad

Ik vraag me af of er volop emmertjes/schepjes/opblaasdingen e.d. te koop zijn in het hotel? Scheelt weer ruimte in de koffer..

Plaats een nieuw bericht

Marjan (34)
26-09-2011

Hartstikke bedankt voor jullie reacties....nu druk met opruimen en pakken ;-)

Nancy en Diana (40)
24-09-2011

Hoi, Dat is er zeker veel verschillende opblaasdingen en emmertjes met bijpassende spulletjes. Veel plezier :-)

Marjan (34)
24-09-2011

Vind ik ook een goede vraag, daar had ik nog niet eens bij stilgestaan. Hoop dat iemand nog antwoord geeft voordat wij komende donderdag weggaan.

Martijn (22)
23-09-2011

Ja hoor, opblaasbaar geweld in alle maten en vormen is daar te koop. Tip: deze worden bij de market (aan de ingang van Restaurant Oasis) ter plekke voor je opgeblazen. In het Aquapark kan je een 3-persoonsboot huren aan 5TL per dag. 2- en 1-persoonsbanden zijn gratis ter beschikking, enkel binnen het aquapark. Strand- en zandspeelgoed is ook op verschillende plaatsen in en rond het hotel te koop.

mytral kleefstra (34)
13-09-2011

wie gaan er nog meer?

wij gaan 11 oktober 8 dagen hierheen. we hebben er ongelofelijk veel zin in. zoals ik hier gelezen heb hoeven we dus helemaal geen baddoeken mee te nemen? hebben ze ook limonade voor kinderen? of is het alleen maar prik. wie gaan er nog meer in deze tijd?

Plaats een nieuw bericht

Linda (28)
02-10-2011

Dit is niet waar.. handdoeken kan je als je net aankomt (welke dag dan ook) gewoon ophalen bij de SPA met je hotelkamerpasje of je privilege kaart. Je kan alleen vuile handdoeken WISSELEN voor schone exemplaren op di-do-za van 9.00-12.00. Inleveren kan ook gewoon op alle dagen. Je krijgt dan een pasje per handdoek mee en bij uitchecken verrekenen ze dan de borg op je rekening (ook al is die vrij weinig.. 1 TL per handdoek (0,40 eurocent)

Martijn (23)
15-09-2011

Let op: badhanddoeken zijn enkel verkrijgbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag en dit dan nog enkel tussen 9.00u en 12.00u. Als je dus niet aankomt op een van deze dagen of op deze tijden aanwezig kunt zijn aan de towelservice, neem je best een extra badhanddoek mee. Er is limonade zonder prik verkrijgbaar, hetzij wel in de vorm van 'verse fruitsappen'. Dit is eigenlijk gewoon limonade zonder prik. Er is ook wel vers sinaasappelsap verkrijgbaar bij het ontbijt, de extra kost hiervoor is dan 2 euro per glas. Veel plezier daar, ik ben net terug en heb het reuze naar mijn zin gehad!!

pagina 23 van 34