Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Aqua Fantasy en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 363 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

jurgen baart (30)
30-01-2012

Wifi/internet?

even vraagje over het wifi internet nodig omdat er is vertalerprogramma op iphone zou ik vragen of Hotel Aqua fantasy ook mogelijk draadloos nodig!!! betaal ik zo graag extra voorzekerheid dus hebben jullie eerder gehad?? dan hoor graag van je... Gr Jurgen

Plaats een nieuw bericht

Jurgen Baart (30)
07-02-2012

Bedankt voor het duidelijk ik ga wel eens recept aanvraag voor aanmelden.

Martijn (24)
05-02-2012

Je betaald 2 euro per dag om wifi te ontvangen. Dit is over het hele resort.

Jurgen en Elmara Baart-Visser (37)
30-01-2012

even vraagje over pampers en billendoek

Want scheelt een hoop koffer ruimte als dit niet mee heen hoeft. En voor andere baby verzorgings producten zou het ook fijn zijn om te weten of ze zwitsal pampers enzv hebben. Ik hoop dat jullie mij iets kunnen laten weten. Groetjes Jurgen en Elmara

Plaats een nieuw bericht

Martijn (24)
18-02-2012

Pampers en babyvoeding zijn zeker verkrijgbaar. Ik durf niet te zeggen of de merken gelijk zijn aan dewelke je in NL/BE kan krijgen. Maar in ieder geval zeker gelijkwaardig. Wel is babyvoeding en pampers erg duur in het hotel. Het is aan te raden om hiervoor even af te zakken naar Kusadasi centrum. Daar ben je al snel 2/3 goedkoper uit in een super market.

Tante vivi (46)
30-01-2012

Extra kosten

We gaan deze zomer van 26/6 terug naar aquafantasie.zes jaar geleden waren we hier ook al en hebben toen veel problemen gehad met de drankautomaten die aangesloten waren op het leidingwater.door dat het nieuwe gedeelte toen in aanbouw was werd op de een of andere manier af en toe de watertoevoer afgesloten zodat het water dat in de leidingen bleef zitten besmet geraakte en er veel mensen ziek werden.het was toen heel moeilijk om drank die ergens anders gekocht was binnen in het hotel te krijgen en het was ook heel duur om flessen water daar te kopen! Weet iemand hoe het tegenwoordig zit met de prijzen van de dranken daar en/of het water dat door de leidingen loopt goed genoeg is voor consumptie.? Ik zie ook nieuwe glijbanen op de foto's,weetje and hoe groot de kinderen moeten zijn om hierop te mogen

Plaats een nieuw bericht

Martijn (24)
18-02-2012

Het water uit de kraan is niet drinkbaar in Kusadasi! Wel krijg je een gratis 1L fles water op de kamer die je kan gebruiken om te drinken en tanden poetsen enz... Is de fles (bijna) leeg dan wordt deze vervangen door een nieuwe wanneer men de minibar aanvult. Ook staat drinkbaar water in plastic kannen op iedere tafel. Bij elke bar kan je ook plat en bruis water krijgen. Mocht je toch twijfelen dan is dit een goede tip: drinkbaar water is geurloos. Water uit de kraan ruikt naar chloor. op die manier kan je het makkelijk herkennen. Voor de grote glijbanen moet je volgens mij minimaal 1m20 zijn. Op sommige glijbanen mogen kinderen (ik dacht vanaf 1m) wel samen met een volwassen persoon in een dubbele band.

Alice (25)
17-01-2012

Boodschappen

Wij gaan in september (duurt nog even) naar aqua fantasy. Nu is mij vraag kan je daar Pampes luiers kopen en billen doekjes? Want scheelt een hoop koffer ruimte als dit niet mee heen hoeft. En voor andere baby verzorgings producten zou het ook fijn zijn om te weten of ze zwitsal pampers enzv hebben. Ik hoop dat jullie mij iets kunnen laten weten. Groetjes Alice

Plaats een nieuw bericht

Claudia (41)
06-05-2012

In het winkeltje in bijvoorbeeld het Club gebouw is van alles en nog wat te krijgen. Zeker ook wel pampers en doekjes hoor. Ze hadden er zelfs neusspray waarvoor ik zelfs Kusadasi in ben gegaan... bleek gewoon in het winkeltje te koop. Veel plezier. Top hotel!

Marjan (35)
18-04-2012

Ik ga in mei en zal even voor je opletten. Ik heb ze zelf niet meer nodig voor mijn dochter, maar ik laat het je in juni weten.

Jacqueline (37)
18-04-2012

Pampers en billen doekjes zijn verkrijgbaar in het winkeltje bij het hotel, maar daar is het wel heel erg duur. Dus gewoon even naar Kusadasi om dit te kopen in een supermarkt.

Marcel (42)
15-01-2012

dokter

Hallo, Wij gaan met de mei vakantie. We hebben een zoon met pinda allergie en vroegen ons af of er een dokter op het park is ? Kunnen het nergens terugvinden.

Plaats een nieuw bericht

Tante vivi (30)
30-01-2012

Ja er is een dokter op het resort.maar neem zeker zoveel mogelijk uw medicatie mee van thuis want ze rekenen gewoon heel veel aan en laten je alle dagen terug komen en geven het liefst van al zo duur mogelijke medicatie omdat ze dit kunnen doorrekenen aan onze ziekenfondsen.heb ook geen vertrouwen in de dokter daar.er is wel een kliniek in kussadasi,niet zo ver van het resort.

angelike (39)
16-01-2012

bedankt . Is fijn om te weten dat er toen een dokterspost aanwezig was. Wij gaan van 29 april tm 6 mei. We hebben 2 zoons van dan 14 en 11 jaar. En we hebben er al veel zin in. groetjes

sandra (33)
15-01-2012

hoi,wij zijn 3,5 jaar geleden geweest en gaan in de meivakantie nu weer teug ,zoooo leuk daar. er zat op het park toen een dokterspost dusik neem aan dat dat nog zo is ,was onder de trap in het stuk waar je gaat eten ,winkeltjes etc .wanneer gaan jullie precies en hoe oud zijn jullie kind/kinderen ?

pagina 22 van 34