Beoordelingen

Ben u recent in Hotel Aqua Fantasy geweest? Laat ons dan s.v.p. weten wat u ervan vond.
Er zijn op dit moment 563 beoordelingen en gemiddeld werd Hotel Aqua Fantasy beoordeeld met een 8,7.

Voeg uw beoordeling toe

Zoek in beoordelingen

 

kim (24), 27-08-2007

Reisperiode: September | Vrienden/vriendinnen

Ik vraag me ook af waarom sommige wel 2 dagen extra krijgen en andere niet. Ik heb wel gevragen waarom er bleek sprake te zijn van een overboeking. Wij gaan nu heen met transavia om 18.25 uur en terug met corendon!

Sehzade (23), 26-08-2007

Reisperiode: Augustus | Stel zonder kinderen

Hallo al die verhalen die ik allemaal lees het ligt ook wel een beetje van wat jij zelf ervan maakt de ene vind het beter de ander niet, maar een ding is zeker de service omdat de turkse mensen van nature al zo aardig zijn is al een hoop meegenomen en dat is echt het belangrijkste mensen moeten aardig en behulpzaam zijn dat je op vakantie gaat en dan nog eens 300 keer een ober wat moet uitleggen en hij luistert nog niet dan kan je al vanuit gaan is dit mijn vakantie. Over de Hotel kan ik niets zeggen dit is de eerste keer van mij dat ik naar kusadasi vertrek vorig jaar was ik in Bodrum het was ongelooflijk mooi en geweldig ik heb nog nooit zo'n perfecte vakantie gehad als toen alles was goed echt alles en dit maken weinig mensen mee geloof me maar omdat ik van afwisseling houd dacht ik dit keer met me vriendin samen om naar dit hotel te gaan. Het ziet er leuk uit het oogt gezelligheid uit en het sfeer zal ook wel leuk zijn ben iedergeval benieuwd.

Tenslotte zijn het 12 dagen en vertrek al dinsdag dus hoop dat alles goed gaat en helemaal herladen terug komt.

Maar dit soort previews helpen je toch wel een beetje een zetje te geven voor mensen die twijfelen om te gaan ja/nee dus het is wel belangrijk om te weten wat je te wachten staat, zodra ik alles achter de rug hebt zal mijn verhaaltje er ook zeker bij staan.

groetjes mensen

ramona (28), 25-08-2007

Reisperiode: September | Gezin met kinderen jonger dan 3jr

Hallo Brabo,dat is zeker balen gezien het feit dat je kleine kinderen hebt,en ook jammer dat het maar 6 dagen zijn, maar laat dat de pret niet drukken en maak er een mooi en leuke vakantie van.
En voor Kim, ik had de eerste keer te horen gekregen dat de tickets op het vliegveld zouden klaar liggen want dat was mij verteld door Go-Best.Maar ik zie net tussen de post al de tickets zitten, dus ze zijn toch verstuurd!maar goed iedereen een fijne vakantie en misschiens tot ziens!Wij gaan met onze zoon van 1 1/2 jaar en ook met een gezelschap die 2 kinderen hebben leeftijd van 8 maanden en 3 jaar!

maaike en richard (21), 25-08-2007

Reisperiode: September | Stel zonder kinderen

waarom krijgen de mensen die via gobest hebben geboekt er gratis 2 dagen bij dan? en waarmee zouden jullie eerst vliegen dan
wij vertrekken ook 4 september via gobest naar izmir
maar wij hebben nog geen telefoontje gehad dat we gratis 2 dagen krijgen.

Kim (24), 24-08-2007

Reisperiode: September | Gezelschap

Hoi,

Ook wij hebben een telefoontje gehad van gobest en gaan 2 dagen langer op vakantie op hun kosten. Wij vliegen nu ook 2 sept ipv 4 sept! Er werd ons ook verteld dat we met transavia vliegen dus ik ben benieuwd, hoop dat de tickets er snel zijn

pagina 87 van 113