Beoordelingen

Ben u recent in Hotel Aqua Fantasy geweest? Laat ons dan s.v.p. weten wat u ervan vond.
Er zijn op dit moment 563 beoordelingen en gemiddeld werd Hotel Aqua Fantasy beoordeeld met een 8,7.

Voeg uw beoordeling toe

Zoek in beoordelingen

 

dolfijntjes (42), 25-07-2008

Reisperiode: Juli | Gezin met kinderen tussen de 3jr en 12jr

  • Algemene indruk: 8
  • Ligging: 8
  • Service: 8

we zijn net een weekje terug. geweldig hotel, fijn personeel, we hebben ons geen minuut verveeld. het eten was goed en genoeg keuze...tussen de middag kun je heel lekkere donner kebab eten in de pearl bar vlak bij het strand. ook vlakbij is Adaland waar je met dolfijnen kunt zwemmen....erg leuk maar ook prijzig: ? 80,00 pp voor 20 - 25 minuten met 6-8 personen per dolfijn, maar zeker de moeite waard! ook seaworld bij adaland is geweldig maar erg duur 40,00 pp maar wel all inclusief en de hele dag snorkelen voor de liefhebbers (en kluisjes daar aanwezig) met de bemo bus naar Kusadasi of Selcuk is goedkoop maar ? 2,50 pp wij zijn naar Selcuk geweest leuk oud plaatsje waar wel 50 ooievaars broeden op de oude stadsmuren, geweldig om te zien. verder heb je daar een museum en een romeinse kerk. St. Johns...als je wat kultuur wilt snuiven maar geen halve dag in Efese wilt doorbrengen is dit een goed alternatief. wat niet in de reisgidsen staat aangegeven is dat je op het Aqua Fantasie park niet kunt pinnen !!!! dit is erg lastig dus zorg dat u voldoende geld meeneemt, wat je veilig kunt opbergen in je kluis in de kamer ( tegen betaling) ik wens iedereen die nog gaat net zo'n geweldige vakantie als wij hebben gehad.

viona (22), 23-07-2008

Reisperiode: Augustus | Stel zonder kinderen

Wij gaan eind augustus naar dit hotel. Ik vroeg me af of iemand weet wat de hamman en massage daar kost. Is dit vergelijkbaar met nederland?

water ratten (33), 23-07-2008

Reisperiode: Juli | Gezin met kinderen ouder dan 12jr

Wij gaan met ons gezin 2 vol en 2 kinderen 1 van 18 maanden en 1 van 4 jaar komende week naar dit pracht park. wij lezen veel goededingen en wij kunnen dan ook niet meer wachten tot het zover is. als wij terug zijn zal ik een verslag hier plaatsen voor andere menssen die na ons gaan zijn er nog wenssen die jullie willen weten vertel het ons en wij zoeken het voor jullie uit. mvg, de water ratten

Sylvester (15), 22-07-2008

Reisperiode: Augustus | Gezelschap

Heey, zijn er mensen die er tussen 12 t/m 26 augustus in dit hotel zitten rond mijn leeftijd? Ik ga samen met me moeder en wil wel weten of er ook mensen van mijn leeftijd gaan, miss kunnen we elkaar beter leren kennen via me msn: ravenswaaij9@hotmail.com =D.

kevin (15), 22-07-2008

Reisperiode: Augustus | Gezin met kinderen ouder dan 12jr

heey ik ben kevin, gewoon gezellige gast die van 2 augustus t/m 13 augustus naar dit hotel ga. ik ben 15 jaar maar ik word 3 augustus in dit hotel 16.. is er misschien iemand die in deze periode ook gaat en een beetje van mijn leeftijd is? groetjes kevin

pagina 62 van 113