Beoordelingen

Ben u recent in Hotel Aqua Fantasy geweest? Laat ons dan s.v.p. weten wat u ervan vond.
Er zijn op dit moment 563 beoordelingen en gemiddeld werd Hotel Aqua Fantasy beoordeeld met een 8,7.

Voeg uw beoordeling toe

Zoek in beoordelingen

 

Germa te Dorsthorst (22), 20-03-2009

Reisperiode: Augustus | Stel zonder kinderen

  • Algemene indruk: 8
  • Ligging: 10
  • Service: 8

Een uitstekend hotel. Mijn eerste vakantie op All in basis en het is me goed bevallen. Vriendelijk personeel en goede bediening op alle vlakken. Bus stopt om de 15 minuten bij het hotel om naar Kusadasi te rijden maar ook met de taxi goed om te doen. Zwembaden bij het hotel zijn leuk en het aqua fantasy park is geweldig als je van zwemmen houdt. Voor ons een van de beste vakanties tot nu toe.

gradje (57), 17-03-2009

Reisperiode: Mei | Gezelschap

gradje gaat de grens over enwel naar turkije vakantie in turkije word nu echt een vakantie in turkije gradje is uitgenodicht door reis organisator go best, om zijn nieuwe hit ,vakantie in turkije, zowel in het nederlands als in de turkse versie, ten gehore te brengen in de turkse badplaats kusadasi. in hotel aqua fantasia de luxe http://gobest.nl/Accommodatie.aspx?RecID=177&StartDatum=5-5-2009&Duur=15 gradje zal er van 5 tot 19 mei 6 keer optreden voor de hotel gasten. voor meer details houd u mijn website in de gaten. www.gradje.com

Twan van Brabant (40), 10-03-2009

Reisperiode: Juni | Gezin met kinderen jonger dan 3jr

Voor de mensen die hier naar toe gaan van 23-6-2009 tot 7-7-2009 hebben een hele goeie keuze gemaakt. Familie van mij is er al een paar keer geweest en niks anders dan lof!!!! Ik zelf zal zorgen dat tijdens mijn optredens het spreekwoordelijke dak er af zal gaan, ik kom daar namenlijk om te zingen en te entertainen, dus het wordt gezellig je bent gewaarschuwd . punten geeft ik niet want ik kom gemiddeld uit op 11 :-)) tot eind juni

Theo Boomaars (40), 04-03-2009

Reisperiode: Juni | Gezin met kinderen jonger dan 3jr

Hallo Mensen, Ik heb geen punten gegeven omdat het gewoon super is,dit jaar ben ik van 9 tot 23 juni op het hotel om de nederlandse gasten te vermaken met zingen en entertainment.Dus wie een knallende vakantie zou willen in dit hotel,zou ik zeker boeken en wie weet tot dan

Alexandra (37), 26-02-2009

Reisperiode: September | Stel zonder kinderen

OPROEP... Wie heeft ervaring en foto's van vips kamer ? As september gaan we naar toe in vips kamer dus ben benieuwd. Stuur maar naar Alexandra-Griffijn@live.nl Dank u en vriendelijk groet van Alexandra

pagina 51 van 113